Carte alcătuită de: Elena Racoviță, Diana Vlad, Diana Guțu
240 de rețete sănătoase și ușor de preparat
În ultimii ani, interesul oamenilor pentru o alimentație cât mai sănătoasă, cu ingrediente naturale și variate, este tot mai mare. Foarte multe studii științifice în domeniul nutriției confirmă beneficiile aduse de o dietă bogată în legume, fructe, condimente și grăsimi vegetale, care nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică. Întrucât pe piața românească sunt astăzi disponibile numeroase ingrediente necunoscute bucătăriei tradiționale cu care am fost obișnuiți, ne‑am gândit să venim în întâmpinarea cititorilor alcătuind această carte în care tradiționalul și modernul să se îmbine, propunând rețete ușor de preparat, savuroase și hrănitoare. De la salate cu ingrediente proaspete și combinații ingenioase la feluri principale consistente și deserturi, veți găsi opțiuni care nu numai că hrănesc corpul, dar și descoperă plăcerea gătitului sănătos. Să nu uităm că postul de mâncare trebuie însoţit de îndepărtarea de orice păcat, de rugăciune şi milostenie. Să nu uităm că a lua masa în familie este un moment de întâlnire în care Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cele primite și binecuvântate de El, iar printr‑o mâncare gustoasă și sănătoasă ne exprimăm dragostea și afecțiunea pentru ceilalți.
APARIȚIE:
2024
ISBN:
978-973-136-962-4
PAGINI:
206
FORMAT:
13x20 cm
Pentru imbunatatirea experientei de navigare, website-ul nostru utilizeaza cookie-uri